Tort de casă cu banane, cremă de vanilie și frișcă – Tort rapid și delicios, fără coacere
Ingrediente necesare pentru blat:
- 600 g biscuiți
- 250 ml Fanta
Ingrediente necesare pentru cremă:
- 2 plicuri budincă de vanilie
- 2 linguri zahăr
- 700 ml lapte
- 250 g unt
- 200 g zahăr pudră
- 5 banane
Alte ingrediente necesare:
- 500 ml frișcă lichidă
- Ciocolată rasă
Mod de preparare:
Amestecăm biscuiții măcinați cu Fanta. Tapetăm o tavă rotundă cu hârtie de copt și transferăm compoziția în ea. Formăm un blat uniform și dăm tava la frigider.
Pentru cremă, amestecăm laptele cu zahărul, praful de budincă și punem pe foc. Fierbem până budinca se îngroașă, după care o lăsăm să se răcească.
Mixăm untul spumă împreună cu zahărul pudră după care încorporăm și budinca rece. Întindem un strat subțire de cremă peste blat. Peste stratul de cremă punem bananele.
Peste banane întindem uniform crema rămasă.
Decorăm cu frișca lichidă bătută spumă tare și cu ciocolată rasă.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post