Tortilla cu varză – Rețetă rapidă și delicioasă – Rețetă pentru mic dejun, prânz sau cină – Aveți nevoie de 250g varză, 100g făină, 3 ouă, 1 ceapă, 70g cașcaval, sare și ulei
Ingrediente necesare:
- 250 g varză albă
- 100 g făină
- 3 ouă
- 1 ceapă
- 70 g cașcaval
- Sare după gust
- Ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Tocăm ceapa cubulețe și varza fideluță după care le punem într-un bol încăpător. Adăugăm și ouăle, cașcavalul ras, făina cernută, sarea și amestecăm foarte bine cu furculița.
Transferăm compoziția într-o tigaie încinsă și unsă cu ulei. Uniformizăm compoziția și acoperim tigaia cu capac. Prăjim tortilla timp de 15-20 de minute, la foc mic. ulterior, întoarcem tortilla pe cealaltă parte, cu ajutorul unei farfurii. Acoperim cu capac și o mai prăjim pentru încă 10 minute, tot la foc mic.
Transferăm pe o farfurie, o porționăm și o putem servi, alături de sosul preferat.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post