Omletă apetisantă, cu dovlecei și cașcaval – Mic dejun gata în doar 15 minute
Ingrediente necesare:
- 300 g dovlecel fraged
- 5 ouă
- 100 g cașcaval
- Sare și piper
Mod de preparare:
Trecem dovlecelul prin răzătoarea mică.
Într-un bol, batem ouăle împreună cu sare și piper. Adăugăm și dovlecelul scurs de zeamă, cașcavalul dat prin răzătoarea mare și amestecăm bine.
Repartizăm 1 polonic din compoziție într-o tigaie cu ulei încins. După ce clătita se prinde un pic, o rulăm și o mișcăm spre marginea tigăii.
Pe partea liberă a tigăii adăugăm un strat subțire de compoziție, așa cum se vede în imaginea de mai jos. Așteptăm să se prăjească un pic după care rulăm și mișcăm rulada spre marginea tigăii.
Repetăm pașii până se termină compoziția. Vom obține o imensă ruladă-omletă.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post