Rețete Culinare
joi, iunie 12, 2025
Rețete Culinare
No Result
View All Result

Bomboane Raffaello – Foarte cremoase și foarte ușor de făcut

Bomboane Raffaello – Foarte cremoase și foarte ușor de făcut

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 250 g nucă de cocos
  • 200 g lapte praf
  • 200 g zahăr pudră
  • 2 fiole esență de vanilie
  • 150 g migdale

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem untul. Adăugăm zahărul, esența de vanilie și mixăm până la omogenizare. Adăugăm laptele praf, nuca de cocos și amestecăm până la omogenizare.

2. Cu ajutorul mâinilor, formăm bomboanele. Important este ca fiecare bomboană să aibă câte o migdală în mijloc. Dăm bomboanele prin nucă de cocos și le punem la frigider pentru 2-3 ore.

Să le savurați cu drag! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Roșii la borcan, pentru iarnă – Roșii întregi în bulion
Noutăți

Roșii la borcan, pentru iarnă – Roșii întregi în bulion

Zacuscă de vinete – Zacuscă de vinete cu morcovi, gustoasă și cremoasă
Noutăți

Zacuscă de vinete – Zacuscă de vinete cu morcovi, gustoasă și cremoasă

Conopidă murată – Rețetă pentru iarnă – Conopidă cu sfeclă roșie, la borcan
Noutăți

Conopidă murată – Rețetă pentru iarnă – Conopidă cu sfeclă roșie, la borcan

Castraveți la borcan, pentru iarnă – Castraveți în oțet, fără conservanți
Noutăți

Castraveți la borcan, pentru iarnă – Castraveți în oțet, fără conservanți

Brânză în saramură, pentru iarnă – Secrete și trucuri
Noutăți

Brânză în saramură, pentru iarnă – Secrete și trucuri

Sos de roșii la borcan, pentru iarnă – Conservă de roșii pentru paste și alte bunătăți – Merită făcută, mai ales dacă aveți roșii din grădină…
Noutăți

Sos de roșii la borcan, pentru iarnă – Conservă de roșii pentru paste și alte bunătăți – Merită făcută, mai ales dacă aveți roșii din grădină…

Next Post
Iată cât de ușor se prepară cozonacul lui chef Cătălin Scărlătescu – Salvează rețeta pentru Sărbători

Iată cât de ușor se prepară cozonacul lui chef Cătălin Scărlătescu - Salvează rețeta pentru Sărbători

Discussion about this post

SUGESTII /RECOMANDĂRI

Sărățele aperitiv, cu bacon și cașcaval – Rețetă rapidă și gustoasă, gata în 15 minute
Noutăți

Sărățele aperitiv, cu bacon și cașcaval – Rețetă rapidă și gustoasă, gata în 15 minute

Salată de legume la borcan, pentru iarnă – Salată delicioasă cu morcovi, ceapă, castraveți, roșii, varză și…
Noutăți

Salată de legume la borcan, pentru iarnă – Salată delicioasă cu morcovi, ceapă, castraveți, roșii, varză și…

Prăjitură cu cremă de vanilie și piersici din compot – Prăjitură ușoară și delicioasă, foarte aromată
Noutăți

Prăjitură cu cremă de vanilie și piersici din compot – Prăjitură ușoară și delicioasă, foarte aromată

Slănină la borcan, în saramură – Cea mai gustoasă slănină pe care am pregătit-o vreodată
Noutăți

Slănină la borcan, în saramură – Cea mai gustoasă slănină pe care am pregătit-o vreodată

Prăjitură de casă cu blaturi moi, fragede, și cremă de smântână – Ai nevoie de 1 pahar de chefir, 1 pahar de făină, 1 pahar de zahăr și…
Noutăți

Prăjitură de casă cu blaturi moi, fragede, și cremă de smântână – Ai nevoie de 1 pahar de chefir, 1 pahar de făină, 1 pahar de zahăr și…

Rulouri umplute cu cremă pufoasă din albușuri – Rulouri de casă fragede și delicioase
Noutăți

Rulouri umplute cu cremă pufoasă din albușuri – Rulouri de casă fragede și delicioase

  • Termeni legali
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Politică de confidențialitate

Copyright 2022 kiloRețete © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Blog
  • Elementor Recipe
  • Home Recipe
  • My Bookmarks
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 kiloRețete © Toate drepturile rezervate