Triunghiuri cu brânză dulce și scorțișoară – Se prepară din 400g brânză vaci, 250g unt, 480g făină, zahăr, praf de copt și scorțișoară
Ingrediente necesare:
- 400 g brânză de vaci
- 250 g unt
- 480 g făină
- 1 linguriță praf de copt
- Un praf de sare
- Zahăr amestecat cu scorțișoară
Mod de preparare:
Punem într-un bol brânza, untul la temperatura camerei, sarea și făina amestecată cu praful de copt.
Frământăm un aluat omogen din care formăm o bilă.
Împărțim bila în bucățele pe care le formăm în mici biluțe.
Întindem biluțele în formă rotundă. Pliem în două, după care iar în două, obținând mici triunghiuri.
Dăm triunghiurile prin amestecul de zahăr și scorțișoară și le punem pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 30 de minute, aproximativ.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post