Rețete Culinare
duminică, mai 18, 2025
Rețete Culinare
No Result
View All Result

Triunghiuri cu brânză dulce și scorțișoară – Se prepară din 400g brânză vaci, 250g unt, 480g făină, zahăr, praf de copt și scorțișoară

Triunghiuri cu brânză dulce și scorțișoară – Se prepară din 400g brânză vaci, 250g unt, 480g făină, zahăr, praf de copt și scorțișoară

Triunghiuri cu brânză dulce și scorțișoară – Se prepară din 400g brânză vaci, 250g unt, 480g făină, zahăr, praf de copt și scorțișoară

Ingrediente necesare:

  • 400 g brânză de vaci
  • 250 g unt
  • 480 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • Un praf de sare
  • Zahăr amestecat cu scorțișoară

Mod de preparare:

Punem într-un bol brânza, untul la temperatura camerei, sarea și făina amestecată cu praful de copt.

Frământăm un aluat omogen din care formăm o bilă.

Împărțim bila în bucățele pe care le formăm în mici biluțe.

Întindem biluțele în formă rotundă. Pliem în două, după care iar în două, obținând mici triunghiuri.

Dăm triunghiurile prin amestecul de zahăr și scorțișoară și le punem pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 30 de minute, aproximativ.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Roșii la borcan, pentru iarnă – Roșii întregi în bulion
Noutăți

Roșii la borcan, pentru iarnă – Roșii întregi în bulion

Zacuscă de vinete – Zacuscă de vinete cu morcovi, gustoasă și cremoasă
Noutăți

Zacuscă de vinete – Zacuscă de vinete cu morcovi, gustoasă și cremoasă

Conopidă murată – Rețetă pentru iarnă – Conopidă cu sfeclă roșie, la borcan
Noutăți

Conopidă murată – Rețetă pentru iarnă – Conopidă cu sfeclă roșie, la borcan

Castraveți la borcan, pentru iarnă – Castraveți în oțet, fără conservanți
Noutăți

Castraveți la borcan, pentru iarnă – Castraveți în oțet, fără conservanți

Brânză în saramură, pentru iarnă – Secrete și trucuri
Noutăți

Brânză în saramură, pentru iarnă – Secrete și trucuri

Sos de roșii la borcan, pentru iarnă – Conservă de roșii pentru paste și alte bunătăți – Merită făcută, mai ales dacă aveți roșii din grădină…
Noutăți

Sos de roșii la borcan, pentru iarnă – Conservă de roșii pentru paste și alte bunătăți – Merită făcută, mai ales dacă aveți roșii din grădină…

Next Post
Rulouri umplute cu cremă pufoasă din albușuri – Rulouri de casă fragede și delicioase

Rulouri umplute cu cremă pufoasă din albușuri – Rulouri de casă fragede și delicioase

Discussion about this post

SUGESTII /RECOMANDĂRI

Clătite rapide și gustoase, cu cașcaval – Doar amestecați ingredientele și turnați în tigaie, atât, sunt gata imediat
Noutăți

Clătite rapide și gustoase, cu cașcaval – Doar amestecați ingredientele și turnați în tigaie, atât, sunt gata imediat

Prăjitură fără coacere, cu crema de cappuccino – Se prepară din 500g biscuiți, 100g zahăr pudră, 240g unt și…
Noutăți

Prăjitură fără coacere, cu crema de cappuccino – Se prepară din 500g biscuiți, 100g zahăr pudră, 240g unt și…

Rețetă călugărească – Ciorbă de pește cum fac călugării, la Mănăstirea Dervent
Noutăți

Rețetă călugărească – Ciorbă de pește cum fac călugării, la Mănăstirea Dervent

Prăjitură extra cremoasă, gata în 10 minute – Se prepară din biscuiți, 500 ml frișcă lichidă, 500 ml lapte și…
Noutăți

Prăjitură extra cremoasă, gata în 10 minute – Se prepară din biscuiți, 500 ml frișcă lichidă, 500 ml lapte și…

Prăjitură cu blat de nucă și cremă de vanilie – Prăjitură rapidă, aromată și delicioasă
Noutăți

Prăjitură cu blat de nucă și cremă de vanilie – Prăjitură rapidă, aromată și delicioasă

Guguluf cu brânză dulce și cacao – Guguluf marmorat, delicios și aromat
Noutăți

Guguluf cu brânză dulce și cacao – Guguluf marmorat, delicios și aromat

  • Termeni legali
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Politică de confidențialitate

Copyright 2022 kiloRețete © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Blog
  • Elementor Recipe
  • Home Recipe
  • My Bookmarks
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 kiloRețete © Toate drepturile rezervate