Prăjitură ușoară și delicioasă, foarte aromată – Prăjitură cu cremă de vanilie și piersici din compot

Ingrediente necesare:

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 pachet pișcoturi rotunde
  • 1 compot piersici
  • 1 L lapte
  • 3 plicuri budincă de vanilie
  • 4 linguri zahăr
  • Zahăr pudră pentru decor

Mod de preparare:

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Punem în tava o foaie de aluat foietaj peste care punem pișcoturile. Peste pișcoturi punem și piersicile.

Amestecăm laptele cu zahărul și cu praful de budincă și fierbem până budinca se îngroașă. Turnăm budinca caldă peste stratul de fructe și acoperim totul cu cea de-a două foaie de aluat foietaj.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade celsius și Coacem până prăjitura se rumenește frumos.

După ce se răcorește, o pudrăm cu zahăr pudră.

Savurați cu poftă! Poftă bună!